Οργή και θλίψη. Τι να πει κανείς γι” αυτό το «Ποτάμι» που θέλει να κυβερνήσει μόνο και μόνο για να ακολουθήσει πιστά το δόγμα της Παγκοσμοιοποίησης. Οι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν και είναι κρίμα να παρουσιάζονται, έστω και… τραβηγμένα, ως τρίτη δύναμη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Αλλά θα μου πεις έτσι θέλουν να καταντήσουν τη χώρα μας οι σύγχρονοι κυβερνήτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για το Ποτάμι, όπως αναφέρουν αρκετοί επρόσωποι του αυτές τις άγιες ημέρες, δεν πρέπει να δίνεται και μεγάλη σημασία στο Πάσχα και το θαυματουργό Άγιο Φως. Και μάλιστα επιμένουν πως θα πρέπει να σταματήσει να ναυλώνεται αεροπλάνο για να έρχεται στη χώρα μας και να μην του δίνεται η τιμή αρχηγού κράτους.
Δεν υπάρχει πλέον ούτε ιερό ούτε όσιο. «Ο κόσμος ας κάνει και τον σταυρό του ανάποδα. Σίγα το θέμα που θα του δώσουμε και σημασία», ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος του «Ποταμιού». Έτσι αντιμετωπίζουν εκεί την ορθόδοξη Ελλάδα, τους Ελληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους. Συγχαρητήρια κύριε Θεοδωράκη.
Στηρίξτε λοιπόν όλη την ανωμαλία που θέλει να φέρει η Ευρώπη στη χώρα μας για να ικανοποιήσετε τους χρηματοδότες σας, οι οποίοι θέλουν και αυτοί με τη σειρά τους να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν κάθετι ελληνικό. Να χαίρεστε την Ευρώπη σας… 

hellasforce.com

Advertisement

1 σχόλια:

  1. Αν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού για το Άγιο Φως
    είναι πολύ επικίνδυνος για όλους τους Έλληνες!
    Ας προσέχουμε τι ψηφίζουμε και ποιους εμπιστευόμαστε
    για το καλό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top